Regulament

REGULAMENT INTERN

Rezervarea datei si a intervalului orar dorit se face la locatia Miraj Kids in baza achitarii unui avans de min 30% din costul estimat al petrecerii.
In cazul organizarii unei petreceri in care numarul de copii invitati este mai mic de 10, Miraj Kids poate organiza o alta petrecere simultan, in sala ramasa libera destinata petrecerii.
Numarul minim de copii este 10; se pot organiza petreceri cu mai putini copii, dar pretul este acelasi cu al petrecerii de 10 copii.
In urma rezervarii unei petreceri, spatiile de joaca si cafeneaua nu sunt inchiriate exclusiv pentru petrecerea dvs., fiind permis accesul clientilor din afara petrecerii, insa petrecerea are timpul ei rezervat in camera de aniversari si mese rezervate pentru invitati.
Repartizarea uneia din sali se face in functie de dimensiunea evenimentului si optiunile  achizitionate.
Daca numarul de adulti depaseste cu 10%  numarul estimat nu putem garanta rezervarea locurilor suplimentare.
In cazul anularii unei petreceri, trebuie sa anuntati Miraj Kids cu cel putin 5 zile inainte, caz in care se returneaza 50% din avansul platit.
In cazul suspendarii petrecerii din cauza Miraj Kids, avansul se returneaza integral.
Nu este permis consumul de bauturi aduse din afara locatiei.
Adultii participanti in cadrul evenimentului au obligativitatea de a supraveghea copii.
In zona de mocheta, accesul se face cu incaltaminte de interior/ botosei speciali si nu este permis accesul cu mancare/ bautura, exceptie facand momentul tortului.
*NOTA: Personalul Miraj Kids nu are calitate de supraveghetor.

REGULAMENT - LOC DE JOACA

Miraj kids este un spatiu de joaca interior/exterior, unde copiii se pot distra, antrena, socializa, invata sa se descurce in diverse situatii si conjuncturi sociale, motrice, decizonale, contribuind la dezvoltarea psihica, fizica si sociala a acestora.
Miraj kids nu poate fi asociat cu forme de ingrijire sau educare a copiilor, tip cresa, after-school, gradinita, babysitting, bona, etc.
prin intrarea in spatiul denumit “loc de joaca”, acceptati si va conformati acestui regulament si impuneti respectarea lui de catre copilul/copiii pe care il/ii insotiti.
Prezentul ansamblu de joaca intern/ extern este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani.
Utilizarea echipamentelor de catre insotitorii copiilor este interzisa, iar copiilor le este permis accesul doar sub supravegherea unui insotitor.
Este interzisa intrarea adultilor ce se afla sub influenta alcoolului, drogurilor, persoanelor cu afectiuni psihice sau cu comportament violent.
Nu este permis accesul cu obiecte dure, ascutite in incinta.
Este interzisa supraaglomerarea echipamentelor de joaca, fapt ce ar putea cauza accidente.
Insotitorii copiilor isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor produse de acestia in incinta locului de joaca.
Este interzisa stationarea in zona de siguranta a echipamentelor.
Este interzisa distrugerea jucariilor si a spatiului de joaca (inclusiv prin scuipat, murdarire, zgariere, rupere, smulgere, lovire). Daca totusi se produce distrugerea de catre copil, parintele isi asuma responsabilitatea achitarii contra valorii pagubelor.
Pentru a mentine igiena, toti utilizatorii isi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea wc-ului.
Copiii nu trebuie sa-si aduca propriile jucarii in spatiul nostru de joaca, daca totusi introduc jucarii care nu ne apartin nu raspundem pentru acestea.
Este interzisa intrarea copiilor la locul de joaca cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.
Este permisa intrarea in spatiul de joaca a copiilor care au nevoie de supraveghere speciala (dizabilitati fizice, afectiuni psihice, comportament exuberant, ADHD), sau care prin comportamentul lor pot induce traume celorlalti copii, doar cu persoanele care ii supravegheaza, acestea fiind direct responsabile de actiunile lor.
In spatiul exterior al locatiei sunt interzise: aruncarea pietrelor sau a altor obiecte in iazul cu pesti, distrugerea spatiului verde, catararea in copaci, catararea pe pietrele decorative si alte activitati care pot pune in pericol participantii la eveniment.
In zona toboganelor nu incercati sa urcati in sens invers sau in picioare, acestea trebuie folosite doar pentru coborare, cu picioarele inainte si in pozitia sezut.
Un singur copil poate aluneca pe tobogan, iar dupa coborare trebuie eliberata zona de sosire pentru a evita lovirea altei persoane.
Este interzisa coborarea pe tobogan cu capul inainte.
Urcarea scarilor nu este permisa mai multor persoane simultan.
Nu este permis accesul cu mancare, bautura sau guma de mestecat in zona de joaca.
Insotitorii sunt obligati sa aduca la cunostinta copiilor prevederile prezentului regulament si sa se asigure de respectarea acestora.
In incinta locului de joaca, copiii nu au voie cu incaltari din exterior, ei fiind descaltati sau incaltati adecvat pentru interior. Parintilor le vom oferi acoperitori incaltaminte (botosei).
In spatiul de joaca nu este recomandat sa purtati ochelari, cercei mari, lanturi sau bratari.
Bretelele sau orice alte cordoane sunt interzise.
Nu sunt admise: comportamentul violent, jocurile agresive sau loviturile aplicate copiilor de catrealti copii sau de catre adulti.
Pentru ca toti copiii sa aiba parte de momente de relaxare si buna dispozitie, nimeni nu are voie sa vorbeasca vulgar sau sa se comporte necivilizat.
Parintii sunt direct raspunzatori de toti copiii pe care ii invita la petrecerile organizate. In cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizare necorespunzatoare, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.
Nu lasati obiecte de valoare nesupravegheate. Nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.
Se vor respecta cu strictete masurile de siguranta. Va rugam sa utilizati echipamentele de joaca si jucariile conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea jucariilor sau a aparaturii din incinta spatiului de joaca, atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora.
Ne rezervam dreptul de a interzice accesul oricarei persoane in spatiul de joaca care nu respecta sfaturile si regulamentele de securitate sau prezinta un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii spatiului de joaca si a copiilor din incinta lui.
In cazul nerespectarii prezentului regulament, ne vedem obligati sa va evacuam si sa va interzicem accesul in incinta locului de joaca.
Multumim pentru intelegere!
Cel mai important: relaxati-va si distrati-va!!!